Series - UIB camera and cooperation

CAMINS: El viatge de les persones refugiades

 L’audiovisual Camins, impulsat a partir de la iniciativa d’una alumna dels estudis d’Infermeria i amb el suport de professorat del mateix departament, ha estat elaborat per Cristian P. Coll, d’Es Far Cultural, i cofinançat en el marc de la XII convocatòria d’ajuts per a accions d’educació per al desenvolupament, 2015-16. Aquest documental és un projecte emmarcat dins la col·lecció de recursos d’educació per al desenvolupament UIB Solidària, de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB.

L’audiovisual és el resultat de la feina realitzada sobre el terreny (Grècia, Macedònia i frontera amb Sèrbia). Mitjançant animacions, fotografies i vídeo, es ressegueix el viatge de les persones refugiades des de Grècia fins a Macedònia. Mitjançant diferents experiències personals, s’hi narren els problemes que suposa a les persones refugiades fer el viatge, així com es mostren diferents situacions derivades del moviment migratori massiu que ha generat la situació política i social en molts de països de l'Orient Pròxim.

 

05/05/2016
Tanzània: Impulsant la recerca

 El projecte «Capacitació en els programes de recerca i postgrau de la Business School de la Universitat de Dar es Salaam (UDBS)» és un dels projectes finançats en el marc de la XI Convocatòria d’ajuts per a projectes de cooperació universitària al desenvolupament - 2014 i s’ha dut a terme entre octubre de 2014 i setembre de 2016.
Un equip de professors dels departaments d’Economia Aplicada i Economia de l’Empresa de la UIB ha treballat per enfortir la capacitat de recerca i desenvolupar plans d’estudis de postgrau al dit centre de Tanzània. Amb aquesta finalitat s’hi han impartit cursos de doctorat i s’hi han fet workshops, així com hi ha hagut una estada de recerca a la UIB de dos doctorands de la contrapart, que han contribuït a la implantació d’estudis de postgrau de turisme a la UDBS, un sector amb un fort desenvolupament a Tanzània.

27/09/2016
Aprendo Contigo: Una experiencia única en Pedagogía Hospitalaria

Aprendo Contigo es un programa educativo-recreativo que lleva la escuela y entretenimiento a los niños que ven impedida su escolarización por motivos de salud.
De esta manera el niño continúa con las actividades propias de su edad, estudio y juego y gracias a que contamos con valor oficial, puede reincorporarse a su grado escolar cuando vuelve a la escuela. Funciona desde el año 2000 en el Instituto de Enfermedades Neoplásicas (INEN) y desde febrero del 2009 en el Instituto Nacional de Salud del Niño (ex Hospital del Niño).
Aprendo Contigo permite que los niños que ven impedida su escolarización por motivos de salud puedan acceder a ella, colaborando de esa forma al derecho del niño a la educación, promoviendo el desarrollo integral de las capacidades físicas, intelectuales y emocionales de los niños que se encuentran en tratamiento médico ambulatorio u hospitalario. 

25/02/2016
Un projecte de formació a Piura, Perú.

 Una experiència de formació en comunicació audiovisual, en el marc del Projecte de Cooperació Universitària al Desenvolupament, a Piura, Perú

 

30/04/2014
PROMOCIÓ UIB càmera i cooperació. Un projecte de formació a Piura, Perú (promoció).

Una experiència de formació en comunicació audiovisual, en el marc del Projecte de Cooperació Universitària al Desenvolupament, a Piura, Perú. 

30/04/2014
Primer - Anterior - Següent - Darrer

Number of registers: 11, Pages: (1 / 3)