Series - Answers

RESPOSTES: Benestar Hospitalari

El Departament d’Infermeria i Fisioteràpia i el de Psicologia de la UIB, conjuntament amb els diferents Hospitals de la xarxa del IBSALUT, han engegat un estudi per conèixer l’eficàcia de les intervencions dels pallassos d’hospital.  Volen saber si realment influeixen en el benestar dels infants que han d’estar ingressats a les unitats de pediatria.

01/07/2011
RESPOSTES: Conèixer el Sol

El grup de Física Solar de la UIB duu a terme diverses investigacions per entendre les causes de la variabilitat solar i com afecten aquestes fluctuacions a la Terra. La seva recerca se centra en el comportament dels plasmes que constitueixen l'atmosfera solar i en el comportament de l'activitat solar.

30/06/2011
RESPOSTES: Moviments Migratoris

El grup d’estudi de la cultura, la societat i la política al món contemporani, encapçalat pel catedràtic d’Història Contemporània de la UIB, Sebastià Serra, s’ha ocupat d’estudiar els moviments migratoris a les Balears des de finals del segle XIX, fins la decada dels anys 70.

23/06/2011
RESPOSTES: Evolució i Cognició humana

El grup d’investigació d’Evolució i Cognició Humana, des del marc de la ciència cognitiva, s’ocupa principalment dels aspectes psicològics i antropològics de la naturalesa humana. La seva recerca se centra en les diferències entre l’Homo sapiens i la resta de primats. Concretament, es fixen en els dilemes morals, l’estètica i el llenguatge.

27/06/2011
RESPOSTES: Nanotecnologia i medi ambient

Els investigadors del Departament de Química, concretament de l’àrea de Química Analítica, Automatització i Medi Ambient, apliquen tècniques de nanotecnologia acoblada a tècniques cromatogràfiques. Aquestes tècniques permeten una anàlisi qualitativa i quantitativa molt precisa dels herbicides o pesticides en l’ambient.

01/07/2011
Primer - Anterior - Següent - Darrer

Number of registers: 32, Pages: (1 / 7)