Listen

Academic - Conferences and congress

Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".Corto y cambio de rol

 "Corto y cambio de rol".Curtmetratges contra les agressions i la LGTBIfòbia.

Realitzat per joves d'Eivissa amb el Xiringuito Teatre

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".La educación para el desarrollo (EpD): una pieza fundamental en la consecución de los ODS

1 Inaguració de les Jornades: a càrrec de Laura Celià i Antoni Aguiló

2  «La educación para el desarrollo (EpD): una pieza fundamental en la consecución de los ODS»,A càrrec de Jorge Solana, representant de l’Alt Comissionat de la Agenda 2030, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".La educación para la Transformación Social: una mirada hacia el futuro

 La educación para la Transformación Social: una mirada hacia el futuro», 

 Diàleg entre Esther Canarias Fernández-Cavada, INCYDE, Iniciativas de Cooperación y Desarrollo S. Coop., i Meritxell Esquirol, coordinadora del projecte Fòrum Comunicació, Educació i Ciutadania d'Enginyeria Sense Fronteres – Illes Balears (ESF-IB), en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació".Educar en tiempos de emergencia climática: la educación para la transformación ecosocial

  «Educar en tiempos de emergencia climática: la educación para la transformación ecosocial»Diàleg entre Luis González, FUHEM Educación + Ecosocial, i Ivan Murray, professor de Geografia de la UIB, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

03/10/2019
Jornades "Ciutadania global:una oportunitat per repensar l'educació". Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d?aprenentatge»

 Taula rodona: «ODS 4. Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge»

  • Josep Lluís Oliver, Degà de la Facultat d’Educació de la UIB i membre del grup de recerca Investigació i formació educativa i social (GIFES)
  • Dolors Forteza, professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l'Educació i membre del grup de recerca Escola inclusiva i diversitat (GREID)
  • Jesús Salinas, director de l'Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) i investigador principal del grup Tecnologia educativa (GTE).
  • Juanjo Burgués, professor associat del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i membre del grup de recerca en Estudis d'història de l'educació.
Dinamitzada per Ruth Escribano, coordinadora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat, en el marc de les jornades "Ciutadania global: una oportunitat per repensar l'educació".

 

03/10/2019
Primer - Anterior - Següent - Darrer

Number of registers: 143, Pages: (1 / 29)